• Ride

Nature City Ride

Rotterdam een betonnen jungle? Dacht het niet! Botanische tuinen, door groen omgeven boerderijen; er is meer natuur in de stad én in jouw buurt te vinden dan je denkt. Spring daarom samen met ons op de fiets en doe op 14 mei gratis mee met de Nature City Ride!

Meld je nu aan voor deze ride!

Op de toffe, groene locaties waar we langs fietsen zijn allerlei leuke activiteiten. Benieuwd hoe schapen hun winterjas uitdoen of nieuwsgierig naar de verschillende prachtige tuinen in jouw buurt? Meld je nu aan voor de Nature City Ride!

Er is meer natuur in jouw buurt dan je denkt.

PRAKTISCHE INFORMATIE ROUTE ZUID
Vertrektijd en -punt: Om 11.00 starten we bij Kinderboerderij de Molenwei bij het Zuiderpark, Brammertstraat 10. Na de eerste begeleide route kun je de route ook op eigen gelegenheid fietsen.

Duur: Deze route is zo’n 14 kilometer lang.

Eindpunt: Kinderboerderij de Kooi. Natuurlijk vinden we het leuk als je nog even doortrapt naar het Festivalhart op het Deliplein om te proosten op fietsen in Rotterdam.

Goed om te weten: Onderweg les je verfrissend jouw dorst dankzij een stevige Evides-bidon die je cadeau krijgt.

PRAKTISCHE INFORMATIE ROUTE NOORD
Vertrektijd en -punt:
 Om 11.00 uur starten we bij Kinderboerderij de Kraal, Langepad 60. Na de eerste begeleide route kun je de route ook op eigen gelegenheid fietsen.

Duur: Deze route is zo’n 17 kilometer lang.

Eindpunt: Kinderboerderij de Blijde Wei. Natuurlijk vinden we het leuk als je nog even doortrapt naar het Festivalhart op het Deliplein om te proosten op fietsen in Rotterdam.

Goed om te weten: Onderweg les je verfrissend jouw dorst dankzij een stevige Evides-bidon die je cadeau krijgt.

Fiets route Noord!

 • Afstand
  - km
 • Type Route
  Natuur,
  Stads
 • - uur
 • - uur

Fiets route Zuid!

 • Afstand
  - km
 • Type Route
  Natuur,
  Stads
 • - uur
 • - uur

Route Zuid
Neem je route Zuid, dan fiets je langs de educatieve tuinen De Enk en Scotstraat, en kinderboerderijen De Kooi en De Molenwei. Op 14 mei is er het schaapscheerfeest met allerlei activiteiten en rondleidingen in de tuinen.

Route Noord
Ga je voor route Noord dan komen we langs de Botanische Tuin Kralingen, waar die dag een lentefeest is met allerlei activiteiten en muziek. Je komt ook langs kinderboerderij De Blijde Wei waar een concert op het programma staat op het Ommoordse veld.

Partners
Natuurstad, Evides

Aanmelden

Meld je aan voor de Nature City Ride!

Naam(Vereist)
Welke route?(Vereist)
Kom je met gids of zonder gids fietsen?(Vereist)