• Ride

Cyclist Group Ride

Een Ride speciaal voor de sportieve fietser die zin heeft in een lekkere duurrit. Met een groep gezellige wielrenners leg je zo’n 75 of 90 kilometer in de omgeving van Rotterdam. Nog niet zo lang in het wielrenzadel of juist een doorgewinterde racer? Alle wielren-niveaus zijn welkom.  

Meld je nu aan voor deze ride!

 

Tijdens de gratis Cyclist Group Ride kun je meedoen aan een afgestemde rit op jouw niveau. Je kunt meefietsen met een 75 of 90 km route. We rijden in een sociale waaier met maximaal 9 personen per peloton, op een constant duurtempo en we draaien 1 voor 1 door, zodat je met verschillende renners een praatje kan maken. 

 Voor de recreatieve en gedreven wielrenner, die het heerlijk vindt om samen een duurrit te rijden.

Zin in een lekkere combi van sporten, gezelligheid en mooie Rotterdamse omgeving? Meld je dan nu aan voor de gratis Cyclist Group Ride op 14 mei. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Vertrektijd- en punt:
Om 10.00 uur vertrekken we vanaf Deliplein. 

Duur: Zonder lekke banden zo’n 3,5 uur.

Eindpunt: Festivalhart op het Deliplein.

Benodigdheden: Een goed onderhouden racefiets, helm en wielrenkleding (i.v.m. veiligheid). Ook handig: Een fietscomputer voor route informatie.

Goed om te weten:
We gaan natuurlijk uit van een stralend lentezonnetje, maar zit het tegen dan kunnen we de route op de dag zelf aanpassen. 

Fiets de 75 km route!

 • Afstand
  - km
 • Type Route
  Natuur
 • - uur
 • - uur

Fiets de 90 km route!

 • Afstand
  - km
 • Type Route
  Natuur
 • - uur
 • - uur
Route van 75 km
Vanuit het gezellige Festivalhart op het Deliplein fietsen we via de Laan op Zuid richting Reyeroord, onder de A15 door, naar de Waal. We trappen lekker door langs de waterkant, die overgaat in de Oude Maas. Bij Hoogvliet fietsen we van het water weg, de wijk door en steken de Nieuwe Maas over via de Beneluxtunnel. We slaan vervolgens de Vlaardingerdijk en daarna de Schiedamsedijk in. We racen om Vlaardingen heen, langs het Klauterwoud en maken dan een lus om Rotterdam-Noord. Via Overschie keren we terug naar het Deliplein. 
Route van 90 km
Deze route volgt voor een groot deel de 75 km route (zie boven). Na Vlaardingen fietsen we verder richting Overschie en rijden door naar Prins Alexander en de Eendragtspolder. We fietsen langs Nieuwerkerk aan den IJssel en pakken een stuk van de Hollandse IJssel mee, waarna we terugkeren op het Deliplein. 

Partners van deze Ride
Ronde van Kralingen en RWC Ahoy

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je voor deze route aan te melden.