• Ride

Spring maar achterop Ride

Deze Ride wordt aangeboden door de Rotterdamse Douwers. Een Ride voor jonge Rotterdammers die een Douwer kunnen gebruiken en voor Rotterdammers die een jongere willen helpen. Iemand die jou de juiste kant op wijst en waarmee je de wind in de rug krijgt.

Deze Ride is helaas vol. Maar we hebben een superleuk alternatief voor je: de Riverside Ride! Meld je hier aan voor de Riverside Ride

Want jong zijn in Rotterdam is best een uitdaging. Na deze Ride weet je hoe handig het is om op de fiets te stappen en weet je waar je terechtkan voor een luisterend oor.

Tijdens de Spring Ride fiets je samen met andere Rotterdamse jongeren en hun Douwers (mentoren) een mooie route door de stad en een uitgebreide stop (met spellen!) in het Euromastpark laten we zien hoe leuk het is om te fietsen. En hoeveel vrijheid het geeft.

Voor Rotterdamse jongeren op zoek naar vrijheid.

Wij zorgen voor wat te eten, drinken en enkele gezellige spellen. Samen ontdekken en beleven we de stad, op en met de fiets.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Vertrektijd en -punt: Om 12.30 uur verzamelen bij de Rotterdamse Douwers – Bierstraat 305. Om 13.00 uur gaan we van start.

Duur: De Ride duurt met pauzes zo’n 2,5 uur.

Eindpunt: Festivalhart op het Deliplein.

Fiets deze route!

  • Afstand
    - km
  • Type Route
    Stads
  • - uur
  • - uur

De route
We starten bij De Rotterdamse Douwers, op de Bierstraat 305. Vanuit daar fietsen we langs enkele highlights van de stad om neer te ploffen in het Euromastpark. We sluiten af bij het Festivalhart.

Partners van deze Ride
Rotterdamse DouwersSpaakGive a Bike

Aanmelden

Deze Ride is helaas vol. Maar we hebben een superleuk alternatief voor je: de Riverside Ride! Meld je hier aan voor de Riverside Ride