• Ride

Urban Ride

Jonge enthousiaste Riders gezocht! Leer alles over BMX-en tijdens de toffe clinics én ontdek de stad tijdens de Urban Ride. Voor stoere kids en vrijdenkende fietsers. 

Hou je ook zo van Urban Sports en heb je zin om met de fiets, skateboard, BMX, skates of de step de stad te ontdekken? Doe dan mee met de Urban Ride! Deze Ride is een ode aan jonge, stoer en vrijdenkende Urban sporters van Rotterdam.

Een ode aan jonge, stoere Urban sporters van Rotterdam.

Praktische informatie

Vertrektijd en -punt: De Ride start om 16:00 uur bij het Hefpark en eindigt in het Festivalhart bij Biergarten. Vanaf 15.00 ben je welkom bij de start van de Urban Ride. Dan start ook de muziek op het clinic-terrein en maken we er met zijn allen een feestje van. Scroll naar beneden voor meer informatie over de clinics.

Duur: Ongeveer 1 uur.

Eindpunt: Festivalhart bij Biergarten

We vinden het leuk als je opvallend gekleed komt. Daarom vragen we je wat geels, roods of groens aan te trekken!

 

Fiets deze route!

  • Afstand
    - km
  • Type Route
    Stads
  • - uur
  • - uur

Clinics
Zodra je kan fietsen, kan je ook gave trucs met je fiets uithalen. Tijdens de Urban Ride kan je op verschillende tijden bij BMX-clinics terecht. De clinics zijn er voor kinderen vanaf 5 jaar. Wil je je kind inschrijven voor een van de clinics? Ga dan naar www.dansh.nl voor meer informatie.

Tijden clinics 
Van 10.00 tot 15.00 uur organiseren we elk uur 5 BMX-clinics voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Aan de ouders is ook gedacht, want we zorgen voor een bakkie koffie of thee. Meld jouw kind hier aan voor een gratis clinic.

Partners van deze Ride
DANSH