• Ride

Womens Pioneer Ride

Breng al fietsend een ode aan de (Rotterdamse) vrouw tijdens de Womens Pioneer Ride. Ga op reis door de tijd langs kunstwerken, ondernemingen en initiatieven van vrouwelijke pioniers die Rotterdam maken tot de wereldstad die het is.

Meld je nu aan voor deze ride!

De speelse Ride is voor fietsers die van een extra uitdaging houden. Rijd langs alle checkpoints, voer de verrassende opdrachten uit en keer als eerste terug bij het Festivalhart op het Deliplein. Er wacht dan een gave prijs op je, en natuurlijk de levenslange titel ‘winnaar van de eerste Womens Pioneer Ride – challenge’.

Word jij de winnaar van de eerste Womens Pioneer Ride – challenge?!

Zin in een gezellige en ietwat competitieve, leerzame rit door Rotterdam? Vind je dat de Rotterdamse vrouw meer eer verdient? Stap op 14 mei dan op de fiets en sluit je aan bij deze Ride. Alleen of met een zelf samengestelde groep vrienden, buren, fietsmaatjes. Meld je nu aan!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Vertrektijd en -punt: Om 12.00 uur vanaf het Festivalhart op het Deliplein.

Duur: De route is zo’n 25 kilometer en duurt ongeveer 2 uur.

Eindpunt: Festivalhart op het Deliplein.

Benodigdheden: Helm, drinken, snack, pen en een telefoon of camera.

Goed om te weten: Deze Ride is zonder begeleiding, maar start wel op een vast tijdstip. Zorg dus dat je er om 12.00 uur bent! Bij de start ontvang je de routekaart. Je kan de Ride alleen fietsen of in een zelf samengestelde groep.

Fiets deze route!

  • Afstand
    - km
  • Type Route
    Stads
  • - uur
  • - uur

De route
We starten vanaf het Festivalhart op het Deliplein. Vanuit daar fietsen we langs de Maashaven en door de Maastunnel. We passeren het Park en fietsen door naar het Roel Langerakpark. Via Blijdorp fietsen we door naar Kralingen en maken we een mooi rondje terug naar het Festivalhart. De exacte checkpoints laten we je op de dag van de Ride weten!

Partners
Meiden die Rijden

Aanmelden

Meld je aan voor de Womens Pioneer Ride!

Naam(Vereist)