Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. We zullen deze pagina regelmatig bijwerken, zodat we zoveel mogelijk vragen beantwoorden.

Waar is Rotterdam Rides?

Rotterdam Rides vindt plaats in Rotterdam. Héél Rotterdam, want de Rides – routes die we met elkaar fietsen – trekken door alle wijken van Rotterdam en omgeving. Het Festivalhart is het terrein waar iedereen gezellig bij elkaar komt en waar de meeste Rides starten en eindigen. Hier is ook een uitgebreid programma van 12.00 – 18.00 uur. Dit terrein is in het centrum, bij Biergarten.

Ik heb zelf geen fiets, kan ik dan wel meedoen?

Jazeker! Tijdens Rotterdam Rides op 22 mei fiets je vier uur lang gratis op de fietsen van Donkey Republic met de code ‘ROTRIDES’.

WaT kost Rotterdam Rides?

We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en kan genieten van Rotterdam op de fiets. Daarom is dit festival gratis. Ook meedoen aan een Ride is gratis.

Kan ik me voor alle rides aanmelden?

Voor acht van de negen Rides kan je je aanmelden. Bij de Crazy Bike Ride vragen we je of je gezellig komt kijken naar de te gekke fietsenparade.

Kan ik ook alleen naar het festivalhart gaan?

Natuurlijk ben je van harte welkom in het Festivalhart, ook als je niet aan een Ride meedoet. Er is een uitgebreid programma voor jong en oud, van 12.00 – 18.00 uur. Het Festivalhart is in het centrum van Rotterdam, bij Biergarten.